Fnns det Gröna DataCenter utomlands?

Fnns det Gröna DataCenter utomlands? Datacenter är navet för fyra kompetensområden inom IT; lagring, servrar, nätverk och säkerhet. Att dessa är gröna innebär att de använder sig av förnybar energi i så stor utsträckning som möjligt för att minimera miljöpåverkan. Allt från strategi till avancerad teknologi skall vara så miljövänligt som möjligt och självklart kan man hitta dessa DataCenter utomlands.

DataCenter med miljö i fokus

Det första gröna DataCentret påstår sig Frankrike att de hade genom att kyla sina datorer med vattenkraft medan svenska EcoDataCenter påstår sig vara världens mest miljövänliga DataCenter. Dessa miljövänliga IT-experter har spridit sig över hela världen och erbjuder allt inom IT-drift. I takt med att vanliga DataCenter blivit en dragkraft för investering finns det även stor potential för den nya uppstickaren som slår ett slag för vår älskade moder jord. Teknik och miljö i harmoni helt enkelt.

Fnns det Gröna DataCenter utomlands?

Gröna Datacenter, framtiden handlar om teknik och miljö

Gröna DataCenter finns överallt i hela världen. Där det finns människor som bryr sig om miljön finns även alternativen för att göra klimatsmarta val. De flesta branscherna går mot en mer hållbar affärsmodell och IT-branschen ser nu till att det finns gröna DataCenter i Nord- och Sydamerika, Afrika, Europa, Asien och Oceanien så att vi kan lagra data med gott samvete i framtiden.